Accommodatie

Cursisten die een cursus volgen in het trainingscentrum van Pilgrims kunnen kiezen tussen een verblijf bij een host family (gastgezin), in een B&B of een hotel.

Host Family Accommodatie – Deze optie wordt door ons van harte aanbevolen vanwege de extra onderdompeling in de Engelse taal. Cursisten verblijven dichtbij het centrum van Canterbury bij een vorgvuldig uitgekozen Engels gastgezin. De kosten bedragen  260,- per week inclusief ontbijt en avondeten. Verblijf is van zondagnacht tot en met vrijdagnacht.

Accommodatie paascursussen:
Er wordt gebruik gemaakt van gastgezinnen (host families). Inbegrepen in de kosten zijn:
Overnachting, ontbijt en diner samen met het gastgezin. Thee en koffie ‘s ochtends en ‘s middags van maandag t/m vrijdag.

Accommodatie zomercursussen:
Op de campus van The University of Kent.
campus uni Kent.jpg

Optie 1: Self-catering
In een studentenaccommodatie gedeeld met andere cursisten (max. 6 in een huis). Eigen eenpersoonsslaapkamer met gedeelde badkamer en keukenfaciliteiten. Thee en koffie. 360,- (2 weken).

Optie 2: Residential
In een studentenaccommodatie. Eenpersoonsslaapkamer met eigen douche, wastafel en wc. Faciliteiten om thee en koffie te maken. Ontbijt. Thee en koffie ‘s ochtends en ‘s middags van maandag t/m vrijdag. Oplaadbare maaltijdchipkaart met £20 er op. 720,- (2 weken).